måndag kväll

Varm i hela kroppen när tankarna styr till Han

varm om kinderna

varm varm varm

tappar all koncentration på vad jag gör just i det ögonblicket

pulsen skenar

hjärtat slår

andan försvinner

är detta kärlek?

berätta allt

funderar på om jag skall berätta allt för honom

alltså verkligen säga vad jag känner och vad han betyder för mig

men jag vet inte om det är ett bra val

vi vet båda att det finns något starkt mellan oss

men han har ju sagt att han inte är redo för någonting

att han bestämt sig för att leva ensam

men samtidigt så måste jag tänka på mig själv

håller jag denna känslostorm innon mig själv för länge kan jag bli bruten

vet ju att jag har för bråttom

men ändå....

Funderingar funderingar...

måndag

japp det verkar så hjärtat =) tillråga på allt fick  ja reda på igår att kusinen aldrig kom =) så ja var avvis helt i onödan =))

men ja fick besök av Han igår kväll minsann=) två gånger på samma vecka du =) *lycka*

nej det regnade inte här i fredags han var väldigt trött bara... så det var ju inte såatt ja inte förstod.. men besvikelsen var stor ändå=) fast det slutade ju bra tillslut =)


Nu har ja miljoner fjärilar im agen igen.. tyvärr itne bra sådana utan de gäller min cpchef igen... hon har krävt att vara med på ett möte me försäkringskasasn som ja ABSOLUT inte vill hamed henne på.. o jag fr itne tag på min handläggare givetvis.... FAN.... min psyklog o min läkare står ju bakommig så hon SKA inte vara med men innan allt e förklarat o utträtt så spökar paniken i mig.. HELVETE!!!!!!

stressad som tusen är jag nu.. o ja har miljoner saker att göra idag innan jag skall hämta mor o far på flygplatsen men ja får inte gjort någonting nu ... BLÄ!!!!


avundsjuka

kommer på mig själv att jag sitter o surar...=)

vill ha Han för mig själv.....

Nu är hans kusin där....

O ja surar...

HAHAHAH det är faktiskt riktigt komiskt..  *fniss*

avundsjuk på en kille...

fortsättning på skit

gick min promenad runda för attt skaka av mig besvikelsen ...
hjälpte tyvärr inte....

började gräva i trädgården o planterade lte lökar.....

tänkte att fan me o hälde upp lite vin... tjugo minuter senare hade jag tämt flaskan.. hmm knas altlså.. var LÄNGE sedan ja vart så berusad alltså =))=)) 0))
men d var faktiskt riktigt trevligt  hahaha

o till slut tog jag mod till mig o messade honom... frågade om ja kunde komma över.. o han sa ja!!1

så kvällen blev bra ändå...

det lite kuliga var att han sa de lite senare att han precis skulle gå o lägga sig när ja messade ;) han ville verlkligen ses med andra ord =)

men ack ack huvudet mitt betalade för vinet vill ja lova... vaknade halv fem med grymme migränen o inga tabletter med mig!!! lyckades rota fram en av mammas tilslut .. funkar inte helt men dämpade det något i alla fall... till räga på allt har jag världens mensvärk idag...blä!!! har promenerat i en halvtimma nu så då vart det lite bättre i alla fall=) har även tagit en cyklo-f tablett .. de hjälper faktiskt riktigt bra=)

hoppas du har en bra dag min hjärta o att din lille prins växer o e glad =))

S

skit

trots att vi sa preliminärt om svampplockningen idag så vart ja så besviken när han sa att vi tar det en annan dag.....

fy fan vilken känsla.. det är ju inte det att ja såååå gärna vill plocka svamp ja vill ju vara med HAN....

vet inte vad jag nu skall hitta på i sstället...

 vill gå ner till ahn o umgås men ja vågar fan inte.......


HATAR att jag är så feg......... vad fan äår det värsta som kan hända.... inte nått.. han säger att han inte vill ha sällskap bara... men ja vågar inte ändå.....



onsdag

I går stod jag och malde kött i köket i fotskäl. har fått en hel del älg kött av farbrorn jag städar hos och tänkte jag skulle ge lite ill Han... vet att han älskar vilt..... (hmm knasig mening det där om man vill ;) )

Medans jag stod där o grejjade o lyssande på musik knackade det helt plötsligt på dörren...
HAN!!!!

blev så paff o så glad att jag nästan gapade...

Han kom in o sa han ville träffa mina katter =)
gosade med dem en liten stund o ja sa att kom in vet ja...

han blev kvar i tre timmar... vi pratade som vanligt! men det var mer djupt om man kan säga så.. han pratade om k änslor.. gentimot sin far etc etc...

När han väl skulle gå så gav jag honom köttet o han blev JÄTTE glad.. o lite generad tror ja.. han är verkligen inte van vid att bar få saker utan att behöva ge någonting tillbax...=) o jag älsakr att ge bort saker så ,,,

Han började genast spåna i vad han skulle göra med de o sa att svamp vore ju gott att ha till grytbitarna...

Vi hade redan kommit fram till att vi skulle gå ut i skogen nån mer gång i hop men inte fören tidigast nästa vecka.. men han sa vill du gå ut på fredag?! hihi lycka han VILL verkligen umgås med mig...

det sista han sa innan han gick var.. ses snart igen....

känner mig lite småfånig när jag bara skriver om honom hela tiden men är sååå glad så ja kan inte annat =)))



svamp bowling kramar

oj n uhar de hänt grejjer sedan sist...
har svårt att greppa det o då r det svårt att få ner det i skrift oxå.
egentligen är det inte så mycklet men allt nytt är ju nått =)

I lördags var jag hos mor o far ivanlig ordning och var ute o plockade svamp o så.. sedan tänkte jag att jag skulle gå ner en sväng till sjön för att sedan styra kosan hemmåt... När jag gick förbi Hans hus så stod han o niklsa ute o grejjade med Ns bil. Han ropade in mig o sa kom hit nu .. vi tjatade o skratade en stund o gick mot garaget ivanlig ordning.. då frågade han om ja ville plocka svamp med honom i morogn!!! gissa vad ja svarade ;)

Efter ytterligare någon timmas umgänge i garaget han jag o niklas så ringde de till honom.. medan s han pratade så hör jag helt plötsligt att han säger att det är du jag daniel niklas o så skal ja fråga sandra om inte hon oxå vill följa med..?! Han bjöd med mig på middag samt bowlling i skene... han strök mig över ryggen/armen o de e ju stort eftersom han inte rör mig så där jätte ofta =) for hem o lämnade mig bil o mötte upp grabbarna på casablanca för en liten matbit.... skratt mat och allmänt tjatande.. hans tre kill kompisar anders daniel o så niklas.
For vidare till bowlingen... mer öl för grabbarna o mer skratt från min sida..=)
helt plötsligt får jag världens kram från HONOM!!!! viste inte riktigt vart jag skulle titta eller göra.. aldeles varm i hela kroppen... han fortsatte att röra vi mig i förbifarten hela kvällen.. e helt salig =)) mycket mycket trevlig kväll..... mådde som en prinsessa när jag kom hem...

Sedan på söndagen for ja ner till honom vid tolv tiden som vi bestämt men d regnade som satan... men han ville ja skulle komma ändå o han böd på kaffe o samtal =) runt två tiden lättade regnet o vi begav oss ut.. hade inte hunnit långt dock innan det började ösregna men vi fortsatte.. i tre timmar gick vi runt o plockade svamp o han lärde mig massor.. han kan helt sanslöst mycket om naturen.. skit kul hade vi igen=)deet sisata han sade inan vi skiljdes åt var detta måste vi göra igen.....

o föresten han vill att jag skall åka med honom till gekås oxå=))

Mår riktigt gott just nu alltså =)

en dag i tagen o bar njuter!!!!!!

fyrhjuling och garage tid

Bror har köpt sig en grym fyrhjuling som har vart hos pappa för lite genomgång i några dagar nu.. Två dagar i rad så har jag lånat den och kört ut .. FAN VAD SKOJ det är alltså.. världens leende i hela ansiktet och jag bara njuter...
Första dagen höll jag mig på grusvägen men i går blev jag lite mer vågad och körde lite offroad oxå.. HELVETE vad skoj.. lyckades med bedriften att köra fast oxå ;) mindre kul klart men ja kom loss tillslut.. tänkte att jag måste loss för annars kommer jag ALDRIG mer få låna den ;)

När jag kört nån timma vände jag och körde åt andra hållet på vägen och då mötte jag Han.... Han flinade stort och pekade bar på mig när han körde förbi... JAg storm trivdes.....

När jag sedan var klar ( helt slut i armarna ) och hade parkerat i garaget kom han gåendes på vägen... han kom in på tomten och pratade en stund och kollade på maskinen =) sedan fråga jag om jakunde hänga med han  hem o tjata en stund.. De sa han gärna på ;);)

vi var i garagest o han grejjade med sin bil etc etc.. och som vanligt sprang timmarna iväg.. Han skulle ju upp o jobba i dag så jag sa till honom att säg till när du vill gå och lägga dig... jaja sa han d gör ja... så när han skulle gå in för det vart lite för kallt i garaget tänkte ja att nu så går jag väl hem då.. men ack ack ... nej han ville att jag kom in!! och det gjorde jhag ju så gärna så ;) han grejjade även där inne och vi pratade ytterligare några timmar.. kollade på kl och då var den halv tolv.. sa att nu måste du faktiskt sova... men han var motvillig till att jag skulle gå ändå=)=)=) (lycka )

tillslut sa han att nu måste jag nog tyvärr sova.... =) men vi ses snart igen !!! SA HAN... det brukar vara jag som gör det...

tror han hade saknat mig oxå faktikst.... (lycka)

Puss

till världens bästa LENE

Hej min skatt....

kan av någon anledning inte kommentera på din blogg .. men det löser jag genom att göra det här i stället =))

Helt underbara saker du syr.. är sååå grymt imponerad alltså.. Väskorna e ju bara såå fina...=)))

O bilden på lille Råde med hela fejjan ful med sylt eller nått annat gott får  mig att le så stort så stort..... Barn e bara så underbara!!!!


Puss på dig hjärtat o fortsätt sy =)

saknar

saknar honom idag....

är faktikst en lite skön känsla på något knasigt sätt....

han är hemma

jag är hemma

och jag känner suget i magen och leendet är stort när jag tänker på honom....

Jag saknar honom helt enkelt....

RSS 2.0